Бојана одбра ПОПУСТ во Капитол мол!

Бојана во LISCA

Изборот на Бојана овој викенд беше Капитол мол.  💙

Shopping-от во LISCA за летната сезона е завршен

Да, подготовките за нејзиниот летен одмор започна токму туку.

Одличен избор на костим за капeње од LISCA ✅ , а CARPISA 💚💙💛 беше нејзин избор кога е во прашање куфер, ранец и cool ташна за оваа летна сезона.

CARPISA е секогаш тука кога се во прашање моите патувања и нови авантури

За заштита од сонцето, Бојана избра SUN DANCE на DM дрогерии и да не ги заборавиме нејзините омилени DM производи а тоа е путерот од кикиритки, протеинските чоколадца и овошниот намаз BIO 🍒🍇🍉 .

MOJ SUN DANCE ЗА ЗАШТИТА ОД СОНЦЕТО И ЗА УБАВА И НЕЖНА КОЖА
BIО производите на DM
МОЈОТ ОМИЛЕН BIO НАМАЗ
МОЈОТ ЛЕТЕН ИЗБОР ЗА ОВА ЛЕТО – LISCA

Бојана одбра ПОПУСТ во Капитол мол! 🌊💚💙💛