Брендот trеaclemoon достапен во dm

Брендот traclemoon за прв пат се појавува во 2007 година во Англија, а името му потекнува од англиските поими trеacle – прелив или меласа и асоцира на лесните луксузни текстури на производите, додека Moon или месечина се поврзува со чувството на среќен и безгрижен свет.

Мисијата на treaclemoon се заснова на внатрешната и надворешната убавина, убаво расположение…„како светкав крем за нега на внатрешните вредности“. Токму затоа, производите од овој бренд се наменети за интензивна нега – за надворешната убавина и интензивни ароми кои ќе ги разгалат вашите сетила и чувства.

Производите на treaclemoon може да се најдат ексклузивно во продавницата на dm во нашиот трговски центар.