Campione Capitol Macedonia со -50 % на колекција пролет / лето 2018

Campione Capitol Macedonia започнува да ПЛИВА ВО ПОПУСТИ со своите -50 % на колекција пролет / лето 2018

#пливајвопопусти #summersale #campione #shoping