Capitol Mall & Residence секојдневно продолжуваат со дезинфекција

Capitol Mall & Residence секојдневно продолжуваат со дезинфекција на целиот простор.

Денеска беше извршена и целосна дезинфекција на Ламела А и Б од резиденцијалниот дел.
Грижата за здравјето на граѓаните ни е на прво место.
Почитувајте ги препораките, останете дома и грижете се за вас и за вашата околина.
Здравјето пред се!
Т.Ц. Капитол мол