Carpisa задолжителни парчиња есен/зима 2017

Новата колекција на Carpisa навистина изобилува со различни модели, форми,бои и дизајни на чанти и модни додатоци. Дали посакувате црна кожна чанта, можеби лакирана бордо чанта или различен модел на ранче? Во Carpisa ќе пронајдете се што посакувате.

Посетете ја нивната продавница во нашиот трговски центар и бидете ин во новата сезона 🙂