Часовници од B-Watch за безвременски летни комбинации

Часовникот е секогаш добра идеја доколку сте во двоумење околу изборот на накит кој ќе ја надополнува Вашата дневна, ноќна или пак работна модна комбинација 🙂

Во продавницата на B-Watch можете да најдете голем избор на часовници и аксесоари од најпознатите светски брендови кои би го направиле секој моден изглед тренди и безвременски 🙂

Кој е Вашиот омилен часовиник? 🙂