Честит 11 Октомври – ден на народното востание!

Македонските граѓани денеска го празнуваат 11-ти Октомври – Ден на народното востание во Македонија! 🎆 Capitol Mall & Residence им го честита празникот #11Октомври на сите граѓани на Република Македонија! 🇲🇰

⚠️ Работното време на #CapitolMall за 11.10.2018 (четврток) останува исто:
💛 Продавници I 10:00 – 22:00 I 🕙 – 🕙
❤️ Барови и ресторани I 08:00 – 00:00 I 🕗 – 🕛
💛 Супермаркет I 08:00 – 22:00 I 🕗 – 🕙
❤️ Паркинг I 07:00 – 02:00 I 🕖 – 🕑