#ЧЕВЛИНИКОГАШДОСТА

Цврсто веруваме во изреката: #ЧЕВЛИНИКОГАШДОСТА – а вие?! 😃🛍️🍂📦👟👠👞
Самоуверени чекори со новата есенска колекција на Kali Shoes & Handbags. Повелете на приземје во Capitol Mall & Residence и одберете го вашиот омилен пар чевли.#CapitolMall #KaliShoes #shoes #comfortbale #fall #fashion #shopping #mall #Аеродром #Скопје

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/459464594109995/posts/2032361143486991/