#CitizenOfTheWorld

B-Watch:
Ни претставува особено задоволство да го најавиме новото заштитно лице на Citizen – Kosta David Petrov.

Совршената синергија со највлијателниот бренд во светот на часовниците и човекот кој го напиша легендарното издание, „Се гледаме на врвот“.

#CitizenOfTheWorld#CapitolMall #bwatch #bwatch1920 #BWatchShop