Collistar производи на акција во Парфимерија Еликсир

Грижата за телото и кожата се основните рутини на секоја негувана жена. А онаа дама што се грижи за својата кожа и убавина знае дека производите од брендот Collistar се вистинскиот избор.

Во Парфимеријата на Еликсир во нашиот трговски центар важи АКЦИЈА на неколку производи кои дефинитивно ќе сакате да ги имате на своето орманче 🙂

 MAXI SIZE ANTICELLULITE CRYO GEL

3690 ден. – 2530 ден.

DEEP MOISTURIZING CREAM

2360 ден. – 1650 ден.

ANTI WATER TALLASSO SCRUB

3440 ден. – 2410 ден.