Црни модни парчиња од Карпис кои задолжително треба да ги имате во плакар

Црната боја е соодветна за секоја сезона. Кога сте облечени во црно автоматски зрачите со елеганција, шармантност и сексипилно 🙂 Ние одбравме неколку парчиња од последната колекција на Карписа кои задолжително треба да се најдат во Вашиот есенски гардеробер.

Посетете ја нивната продавница во нашиот трговски центар и одберете го она кое ќе Ве освои на прв поглед 🙂