Dance Battle пред Capitol Mall!

#topthis 😎
Да се потсетиме на забавниот и сосема кул #dancebattle кој се случи пред неколку дена токму пред Capitol Mall & Residence🙂
Решението за сè е токму танцот, затоа и велиме: #КАЖИМИСОТАНЦ! Се гледаме на викенд-шема, од 6ти до 7ми октомври, од 12 – 16:00 ч. во Capitol Mall на 1 кат! 💃🕺🎵 👦👧➡️ https://goo.gl/VfB7Bn
Два дена на танцовиот подиум ќе уживаме заедно во танцови настапи, отворени часови по танцување, работилници и супер забава, заедно со Studio BREAK A LEGBaletsko studio DiademaAQUA DANCE CLUBСонце Едукативен Центар!

За одличната танцова импровизација на dance-battle-от и неочекуваните танцови потези, им се заблагодаруваме на талентираните дечки од Break a leg и од Aqua dance club!

Повеќе на https://netpress.com.mk/dance-battle-pred-kapitol-mol-video/