Дел од новата колекција на #РИСТЕСКИ!

Дел од новата колекција на #РИСТЕСКИ!
#ОхридскиБисери – вечно, нежно, елегантно.
Истакнете ја Вашата убавина.
Повелете на приземје на штандот на Ohridski Biser Familija Risteski во Capitol Mall & Residence.#CapitolMall #pearls #Ohrid #traditional #handmade #рачнаизработка #Охрид #накит #jewelry #бисери #бисереннакит #pearl

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2046202678769504/?type=1&theater