Delimano Utile Апарат за подготовка на јајца по супер цена во Top Shop

Заборавете на преварените или испукани јајца, потрошеното време, вода и струја! Подгответе 7 идеално сварени јајца, омлет, кајгана па дури и бебешки оброци благодарение на Utile Egg Master Pro апаратот за подготовка на јајца од Делимано.

 

Уживајте во безгрижното готвење – овој апарат автоматски се исклучува откако ќе заврши со готвење!

 

Побарајте го во продавницата на Топ Шоп во нашиот трговски центар по промотивна цена од 990 денари.