„Денот на Баба Марта“ меѓу десетте најдобри европски манифестации

„Денот на Баба Марта“ кој се одржа во нашиот мол, избран меѓу десетте најдобри европски приказни во рамките на повикот „Приказни за европско културно наследство“ поддржан од Европска Унија и Советот на Европа.

Твој мол, твое место – Capitol Mall & Residence 🌹🥰


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4613