Денот на планетата Земја

Драги пријатели, потрошувачи .. вчера го прославивме денот на нашата планета Земја која овој период се соочува со пандемијата предизвикана од Ковид-19.
Ние немаме друга резервна планета, да ја чуваме и да се грижиме 366 дена во годината.
Затоа што таа е нашата втора „МАЈКА“. ❤️
Среќен ден плането наша, чувај не и ние те чуваме тебе! 🌷🌎

Т.Ц. Капитол мол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4609