Десет дена можност да резервирате роденден со 50% попуст во Kids Park и 4Bowling

ВИСТИНСКА ПОНУДА ЗА ВИСТИНСКИ РОДЕНДЕНИ!

Промотивната акција од 50 % попуст за родендени во Кидс Парк и 4Bowling важи само за слободните термини во месец април и мај 2017 година ( не важи за веќе резервираните), а резервацијата се смета за валидна само доколку се резервира со капар.

Кидс Парк – шарено, весело и посебно доживување!

За роденденот на Вашето дете подарете му вистинска “џунгла” од играчки: balloon house, hamster cage, rotating mini bar, rotating palm tree, pencil swing, goal counter, turning house, inflatable boat and bouncer,mega soft play, senzory piano и многу други детски реквизити со кои што можат да се постигнуваат различни ефекти и дечињата вистински да уживаат воденовите кои најмногу ги сакаат и цела година ги очекуваат.

Уникатно креиран простор со високи стандарди за хигиена и безбедност за прослава на роденден со капацитет од 80 деца.
Единствени детски реквизити за проактивна анимација и специфично и незаборавно доживување на најпосебниот ден на секое дете.
Пријатна атмосфера, климатизиран простор во делот за возрасни со капацитет од 80 луѓе.
Високо професионален тим на вработени, посебно за децата – исклучиво со педагошка позадина, и посебен угостителски персонал за возрасните.

Родендени за само 1500 денари во една од најубавите игротеки во градот.
Побрзајте, резервирате го својот термин на 071 305 976.
Кидс Парк секогаш СО и ЗА децата!

СУПЕР BOWLING РОДЕНДЕНИ ЗА ДЕЦА НАД ОСУМ ГОДИНИ!
50% ПОПУСТ ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ НА РОДЕНДЕНСКИ ЛЕНТИ ВО 4BOWLING КАПИТОЛ!

4Bowlling е современа професионална куглана опремена со 4 ленти за куглање од реномираниот бренд Brunswick, дисплеј за резултати, професионални топки како и патики за куглање.
За дополнителна забава, составен дел на кугланата од спортски и забавен карактер се и две професионални Brunswick билјард маси.
Убаво. уреден и стилизиран ентериер, професионален шанк опремен со најразличен пијалак, професионален и ведар персонал кој Ви стои на располагање.

Дружењето со 10 кегли претставува друштвена игра наменета за сите возрасти. Благодарение на позитивното чувство кое го предизвикува, натпреварувачкиот дух и забавата претставува одлична содржина за организација на роденденот на Вашето дете. Од безбедносни причини минимална возраст за организација на ваков тип на роденден е 8 години.

Куглање, пица, сокче и омилените детски хитови = супер роденден во 4Bowling!
Роденденска лента од само 750/1000 денари!
Побрзајте, резервирате го својот термин за роденден по супер цени на 070 280 586 и зачувајте го терминот со потврда на резервацијата.

Овие промотивни акции за роденденски забави во Кидс Парк и 4Bowling не се комбинираат со други тековни акции или попусти.
Акцијата завршува заклучно со 22.04.2017год. и важи исклучиво за слободните термини за месец април и мај 2017год.