Детски велигденски работилници во Капитол Мол

Во Капитол Мол славиме Велигден со еден тон забавни активности за сите големи и мали. Хуманитарниот базар за малата Миа е во тек и ќе трае до 15ти Април. Сите средства собрани од овој Велигденски базар ќе бидат донирани за лекување на оваа мала принцеза.

Почнувајќи од денес па се до сабота (15.04) нашите најмали посетители ќе имаат можност да ги покажат своите креативни мисли на дело, во нашите велигденски работилници.

Ве очекуваме за заедно да ја споделиме оваа празнична магија.