Добитници на Back-to-school ФОТО-ПРЕДИЗВИКОТ!

И конечно – ги прогласуваме победниците со најмногу LIKES, заклучно со 28.9.2018, на#ФОТОПРЕДИЗВИКОТ за Back-to-School! 😀👪🎒🎨🖌️🏫✍️🚌🚸 🔔

➡️1 место – слика #13 со 243 likes
o учесник 5: Кики Пеперутче
o Добитник на пакет производи од Kids Park,Просветно делоKali Shoes & Handbagsdm drogerie markt MakedonijaAnni Farm
https://goo.gl/LzvS3C

➡️2 место – слика #16 со 163 likes
o учесник 8: Сунита Сали
o Добитник на пакет производи од Kids Park, Kali Shoes & Handbags, Anni Farm
goo.gl/PdqfZS

➡️3 место – слика #1 so 111 likes
o учесник 1: Билјана Ставрова Бибили
o Добитник на пакет производи од Kids Park, Просветно Дело, dm drogerie markt Makedonija, Anni Farm
https://goo.gl/QvyFsQ

➡️4 место – слика #4 со 98 likes
o учесник 2: Александра Попоски
o Добитник на пакет производи од Kids Park, dm drogerie markt Makedonija, Anni Farm
https://goo.gl/pvPfMh

➡️5 место – слика #14 со 65 likes
o учесник 6: Сања Томовска
o Добитник на пакет производи од Kids Park, dm drogerie markt Makedonija, Anni Farm
https://goo.gl/kD5bLG

Им се заблагодаруваме на сите учесници кои учествуваа во предизвикот и на сите кои неколку дена имаа шанса да соберат што повеќе likes на своите фотографии кои влегоа во изборот за најдобри Back-to-school фотографии! 😀

Сите добитници ќе бидат контактирани со цел да ги подигнат своите добитни пакети.🎁

Capitol Mall & Residence – ТВОЈ МОЛ,…ТВОЕ МЕСТО!

#capitolmall #winners #backtoschool #challenge#bestphotos #aerodrom #kids #твојмолтвоеместо