Донирајте за нови насмевки

Capitol Mall & Residence е Место со срце ❤
За нас МЕСЕЦ НА СЕМЕЈСТВОТО и новите насмевки 😍❤
Голема благодарност до сите кои се вклучија во оваа хумана акција и кои станаа дел од #местососрце ❤
Благодарност до KOTON Capitol MallКЛИМИ.мк, , Sara FashionПросветно делоKids Park & 4BowlingTop Shop МакедонијаB-WatchDOCA Shop Skopje#capitolcarwashAvto peralna TarunoOffice Plus & #freshservices ❤❤❤