Дополнителни -20% на спален програм од П/Л 2018 на #LISCA

Дополнителни -20% на спален програм од колекцијата Пролет/лето 2018 на #LISCA!
Промотивниот период трае од 30.10.2018 до распродажба на залихите.
Повелете на приземје во Lisca во Capitol Mall & Residence.#CapitolMall #lingerie #specialsale

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/459464594109995/posts/2037772389612533/