Дополнителни 20% попуст на намалениот зимски асортиман во Sport Vision

Сакате да се подновите со зимска опрема од некој познат светски бренд но притоа да заштедите во шопингот?

Sport Vision продавницата во нашиот трговски центар ви нуди неповторлива шанса да се опремите со зимска облека искористувајќи дополнителен попуст од -20% на веќе намалените цени.

Побрзајте и одберете ги вашите парчиња.