Дормео бакнежи за паметење во Top Shop Капитол Мол

Време е за Дормео бакнежи и наградување!
Посетете ја продавницата на Top Shop во Капитол Мол со некој што би го бакнувале, фотографирајте се во рамката Бакнежи за паметење и учествувајте во фејсбук напреварот.
Ве очекуваат вредни Warm Hug награди!

* Од 10 до 17 часот фотографирањето е во холот на Капитол Мол, а потоа во Top Shop продавницата на ниво -1.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 3729