Dormeo Sleep Sensation Сет јорган и перница од Top Shop за само 1690 ден.

Перницата Sleep Sensation е дизајнирана така што овозможува две функции. Едната страна е проткаена со 3D коцкички кои даваат чувство на блага масажа додека другата страна се состои од мазна површина која овозможува нежно и смирувачко чувство додека спиете. Во двата случаи имате освежувачко и чисто опкружување за добар сон.

Dormeo Sleep Sensation јорганот се состои од мека ткаенина која е проткаена со квадратчиња за максимална мекост и притоа совршено да одговара со перницата. Со оглед дека Wellsleep® микровлакната го прават Sleep Sensation сетот лесен и удобен, се препорачува на лица кои прекумерно се потат додека спијат. Во споредба со памукот, впиваат и до 50% повеќе влага.

Сега овие два производи можат да бидат ваши за само 1690 ден. Побарајте го Вашиот сет во продавницата на Top Shop во нашиот трговски центар.