Ebelin четка за коса со кератин достапна во dm

Во продавницата на dm во нашиот трговски центар повторно е достапна Ebelin четката за коса со КЕРАТИН.

Иновативната антистатик кератин формула и дава природен сјај на косата и со помош на влатната од дива свиња збогатени со кератин ја штити косата од секојдневни влијанија како сончеви зраци, студен ветер како и топлина од апаратите за стајлинг.

Побарајте ја и грижете се за здравјето на Вашата коса на правилен и едноставен начин.