Еден поинаков новогодишен подарок за Вашите малечки

Зошто годинава не бидете повеќе креативни и на Вашето малечко му подарите цел еден свет раскажан преку прекрасни илустрации и волшебни зборови.

Во книжарницата на Просветно дело во нашиот трговски центар можете да најдете преку 900 наслови кои се намалени дури до -80%.

Израдувајте ги клинците со подарок кој ќе им остане уште долго долго време 🙂