ЕКСТРА промоции во продавницата на Globay во Капитол Мол

Со доаѓањето на месец Декември, официјално ја прогласуваме предновогодишната сезона за отворена 🙂 А со тоа се подразбира дека еуфоријата за шопинг е се поголема 🙂

Оваа сезона шопингуваме во Globay! Екстра попусти, промоции и подароци чекаат на вас! Ви ги претставуваме некои од нив, а за повеќе, посетете ги во нашиот трговски центар.