emagazin.mk: „И познатите имаат дислексија“ 

„Без доволно поддршка и информирање, дислексијата може да ги доведе малите, уште како ученици, да се чувствуваат лошо за себе, како да не се доволно паметни или адекватни да бидат дел од општеството.“
emagazin.mk: „И познатите имаат дислексија“
Повеќе на https://goo.gl/yBqAgj

И ти #КАЖNDИСЛЕХИЈА! Приклучи се и ти во нашата мисија – Сподели, тагни, re-post-ни, објави! 
Capitol Mall и Здружение за дислексија Ајнштајнсе во октомвриска мисија за зголемување на свеста за дислексијата.
Секоја поддршка е и повеќе од добредојдена.#КажиДислексија #ЈасЗнамШтоеДислексија#ајнштајн #capitolmall #dyslexia #дислексија#dyslexiaawareness #ништострашно