Есенска инспирација во Duki Daso

Оваа есен инспирација на новата колекција Есен/Зима 18/19 на DUKI DASO е прекрасната и преубава Goca Trzan!

Посетете го продажниот салон на Дуки Дасо во Capitol Mall & Residence!