ЕСЕНСКИ и удобни тренерки во ORIGINAL MARINES!

На “врвот” во Capitol Mall & Residence, на 3 кат, се наоѓа прекрасната есенска колекција на Original Marines Macedonia! Лесни и удобни комплет тренерки, кои се најдобар придружник на детските игри! 🎶🍁✌️🍂🎈
#CLIMBTHATROCK 🙂
[* во склоп на продавницата Крш во #capitolmall] •


#capitolmall #originalmarines #autumn #autunno #kidswear#originalmarinesmacedonia #krs #крш

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2001359446587161/?type=3&theater