Есенскиот мажествен изглед дополнете го со Obaku часовник

Во продавницата на B-Watch во нашиот трговски центар, побарајте ја најновата колекција на часовници од брендот Obaku.

Софистицирани модели во есенски, земјени тонови кои совршено ќе се вклопат во идеалниот изглед за сезонава.

Искобинирајте ги во Вашите дневни, вечерни, елегантни или кежуал аутфити и уживајте во вниманието што ќе го привлечете.