Февруарски флаер на попусти и акции во Setec

Со почетокот на новиот месец, пристигна и новиот флаер со попусти, акции и промоции на Setec. Производи од најпознатите светски производители на TV, мобилни телефони, лап-топи и останато.

Посетете го нивниот продажен салон и подновете се со производите кои одамна ги “држите под око„ 🙂