Fur Real, Rock-A-Too во Крш во Capitol Mall!

Fur Real, Rock-A-Too во Крш во Capitol Mall & Residence‼️
Интерактивна забавна птица која секогаш е подготвена да биде во центарот на вниманието.
Танцувајте заедно, снимајте фрази и слушајте ги како ги повторува со својот глас.
Реагира со 50+ комбинации на звук и движење, може да ја движи главата, телото, крилата, врвот и клунот.
Оваа талентирана птица има 3 оригинални рутински песни и танци. Подесете ја на шоу-mode и можеби ќе украдете некои од нејзините танц потези.
➡️ Цена: 7.299 денари
Повелете на III кат и внесете забава во секојдневието на Вашите најмили заедно со #FurReal!#capitolmall #parrot #talkingparrot #rockatoo #toy #kidstoys #letsplay #shopping #mall #fun #happiness

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/459464594109995/posts/2047919175264521/