ГЛАСАМЕ за најдобрата Back-to-school фотографија! #фотопредизвик

Фото-предизвикот заврши, а ние едвај чекаме да видиме како ќе се одвива гласањето за овие прекрасни и најкреативни фотографии! Од сега па сè до петок (28.9.2018) до полноќ, СЕКОЈ УЧЕСНИК (родител) има шанса да собира #ЛАЈКОВИ на својата фотографија единствено на постираната фотографија во албумот каде што е тагнат, на фан страната на Capitol Mall & Residence на Facebook! Најсреќните, со многу лајкови ги очекуваат мнооооооооогу вредни изненадувања!  #ГЛАСАЊЕТО МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ! 

***лајковите ќе се бројат само на фотографиите кои се објавени на Capitol Mall & Residence. Лајкови на споделени фотографии објавени на други профили нема да се сметаат за валидни.
****организаторот го задржува ексклузивното право во изборот на наградените учесници согласно правилата

#capitolmall #фотопредизвик #твојмолтвоеместо #backtoschool #mood#letthevotingbegin #letsvote #bestphoto #likelikelike #ticktock #skopje #kids#school #pupils

ГЛАСАЈТЕ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК (ФБ ФОТО АЛБУМ):

https://www.facebook.com/pg/capitolmall/photos/?tab=album&album_id=1979332675456505&__tn__=-UC-R