ГОЦА ТРЖАН во најновата колекција на Duki Daso!

Во центарот на вниманието, со нејзината силна привлечност. Goca Trzan во најновата колекција на Duki Daso. Достапна во нашиот трговски центар – Capitol Mall & Residence! Повелете на 1 кат во #capitolmall 🛍️👒💎👝👜

#shopping #gocatrzan #mall #bags #accessories #dukidaso #aerodrom#jewelry #clutch #newcollection #women #attractive #beautiful #skopje#timeforsomeshopping

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/1974927292563710/?type=3&theater