Гоца Тржан во новата F/W 2018/19 колекција на DUKI DASO!

Goca Trzan во боите од најновата зимска колекција Есен/Зима '18/'19 на Duki Daso, достапни во повеќе бои во продажниот…

Posted by Capitol Mall & Residence on Tuesday, December 4, 2018