Голем избор на чадорчиња во КРШ!

Сончево, дождливо, сончево, дождливо – умните деца не го чекаат есенскиот дожд без чадорче! Умните деца се секогаш подготвени! 🙂Затвореното чадорче е совршен аксесоар кога е сончево, а отвореното чадорче е прекрасна заштита кога е дождливо! ❤️🌧️ 💦
Одберете чадорче од многуте модели со омилените ликови на најмалите посетители во Capitol Mall & Residence – Trolls, Paw Patrol, Pj Masks, Avengers, Star Wars!
Повелете на 3 кат во Крш во #CAPITOLMALL!#krs #крш #shoppingwithkids #children #autumn #rainydays #umbrellas

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2001530669903372/?type=3&theater