Голем шопинг викенд во салонот на Нефа Мебел!

Голем шопинг викенд во салонот на Нефа Мебел!

20% попуст на сите троседи, аголни гарнитури и фотелји кои не се на акција!🛋️🛋️

🎉🎉🎉Акцијата трае од 27.7 до 30.7.2018.

За повеќе информации, ве молиме контактирајте нè на:
+389 70 380 249

www.nefa.mk