Голем шопинг викенд

Голем шопинг викенд во сите салони на мебел NEFA!

20% попуст на сите троседи, аголни гарнитури и фотелји кои не се на акција!

Акцијата трае од 18.5 до 21.5.2018.

За повеќе информации, ве молиме контактирајте нè на:

+389 70380914

www.nefa.mk