ГОЛЕМА ВИКЕНД АКЦИЈА

Дополнителни -20% попуст на сите намалени цени само во продавницата на Sport Vision Macedonia во Capitol Mall. 👕👟🎽

 

🎉🎉🎉Искористете ја понудата која трае само овој викенд од 27.07 до 29.07!🎉🎉🎉