Grendha сандали и папучи за лесни летни чекори

Сандалите и папучите можат да бидат клучниот детал во Вашиот летен изглед доколку ги одберете правилно 🙂

На штандот на Ipanema во нашиот трговски центар можете да ги побарате моделите на сандали и папучи од веќе докажаниот бренд Grendha и да уживате во нивната удобност, квалитет, цврстина и супер модерен дизајн.