Happy End Band во Campione Caffe 08.07.2017

Оваа Сабота 08.07.2017 Campione Caffe ве поканува на супер забава со Happy End Band!

Одлична музика, загарантирана забава и многу многу испеени хитови 🙂

Соберете го друштвото, резервирајте си го местото и помиете си релаксирана саботна летна вечер во омиленото Campione Caffe.