Хипнотизирачки нијанси!

Хипнотизирачки нијанси!
Бидете впечатливи со ташните од новата есенска колекција на #DukiDaso. 👜🍂🧡
Повелете на I кат во Duki Daso во Capitol Mall & Residence и збогатете ја вашата приватна колекција на ташни.#bags #CapitolMall #твојмолтвоеместо #accessories #fall #fashion #ташни #Скопје #Аеродром