Hoverboard АКЦИЈА во Umbrella

Едни од најпопуларните трендови што се случија меѓу младата популација во денешницата се авантуристичките hoverboard – и 🙂

Супер забавни, кул и ин, овие електронски “превозници“ можете да ги побарате на штандот на Umbrella електронските цигари кој се наоѓа на приземје во нашиот трговски центар.

Искористете го попустот до -30% и добијте го омилениот Hoverboard по цени кои започнуваат веќе од 17 363 ден.