ХУМАНИТАРЕН ВЕЛИГДЕНСКИ БАЗАР

Дојдете на ХУМАНИТАРНИОТ ВЕЛИГДЕНСКИ БАЗАР во Вашиот Capitol Mall & Residence ❤️🐰
Клубот на млади Клуб на Млади ООЦК Кисела Вода се веќе на своето место на 2риот кат. 😃💙
Дојдете да се дружиме, да пееме и да бидеме ХУМАНИ!
Да ги стоплиме СРЦАТА на оние на кои тоа им е најпотребно!
Со ЉУБОВ од ВАШИOT КАПИТОЛ МОЛ! ❤️❤️❤️