Изненадување од Capitol Fitness за сите девојки

Девојки, дали сте спремни за конечно отварање на сезоната “Ќе ослабнам до НоваГодина“ ? 🙂
На сите нам ни треба мотивација и по малку буткање, па затоа ги имаме Capitol Fitness да не израдуваат со веќе познатите неодоливи понуди кои само тие знаат да ги направат 🙂

Сега имаат и изненадување за сите припаднички на понежниот пол 🙂

Вежбајте неограничено 3 месеци за само 2000 ден!

Звучи нестварно зар не 🙂