Јакна со 2 лица за малите принцези во ORIGINAL MARINES!

Две различни модни комбинации – два различни дезени! И сето тоа во само една јакна! 🙂 Модерните и кул принцези одат на шопинг на III кат во Original Marines Macedonia во Capitol Mall & Residence💕
Уверете се во удобноста на меката и топла јакна со две лица! Создадена за есенските денови! 🧥 🍁🍂
[* во склоп на продавницата Крш во #capitolmall] •


#originalmarines #autumn #autunno #kidswear #originalmarinesmacedonia#krs #крш 

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2000309380025501/?type=3&theater