Каде можете да ги најдете најубавите макси фустани во Капитол Мол ?

Секоја девојка знае дека макси фустаните се најидеалниот избор за летна комбинација кога температурте се неподносливо високи а секојдневните обврски не може да чекаат до есен 🙂

Удобни, лесни, пријатни и супер тренди, макси фустаните прилегаат на секаква градба, и сечиј вкус 🙂

Ние ви претставуваме каде можете да ги најдете најубавите макси фустани во нашиот трговски центар 🙂

Бутик Карпис

Tom Tailor

LC Waikiki