Како да извршите правилен третман на сува кожа? #ДермаФест2017

Сте имале ли некогаш сува кожа? Постојат неколку причини за сува кожа:
– Временски услови
– Топлина
– Жешки бањи и тушеви
– Силни сапуни и детергенти
– Изложеност на сонце
– Други состојби на кожата
Како да извршите правилен третман на сува кожа? Посетете го Дерма Фест за да може да се стекнете со посакуваните прашања и информации за подобра нега на Вашата кожа!
#НегаЗаСебе #ДермаФест2017


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 3729