Како до совршена кожа на лицето, дури и во текот на летото? Еликсир го има решението

Вечната борба на секоја дама е онаа како до совршена кожа на лицето, дури и во текот на летото?

Температурите се високи, хидратација на кожата е потребна во овој период повеќе од вообичаено па Еликсир го имаат решението за овој проблем кое сакаат да го споделат со сите вас.

Брендот Collistar се фокусираше токму на ова прашање и за таа цел ја создаде линијата Collistar Natura која е комбинација од природата и напредната технологија во областа на козметиката.

Побарајте го првиот ПЕРСОНАЛИЗИРАН ТРЕТМАН во нивната парфимерија во нашиот трговски центар и дознајте се околу тоа како да ја сочувате вашата кожа здрава и совршена.